U dokumentarcu o njenom životu, Bili Ajliš otkriva kako se bori za mentalno zdravlje, kao i razloge raskida sa pevačem Q

Fanovi pevačice Bili Ajliš imaće priliku da je dublje upoznaju kada u petak izađe njen dokumentarac Billie Eilish: The World’s A Little Blurry.

Kako prenosi Daily Mail, Bili će iskreno govoriti o svom mentalnom zdravlju.

- Pogledam u publiku i vidim da svaka osoba se bori sa nečim... I ja imam isti problem - rekla je Bili u dokumentarcu čiji je producent priznati kreator dokumentaraca Er Džej Katler.

Bili Ajliš je otkrila da kada je imala 14 ili 15 godina, sekla je sebe kako bi "naterala sebe da krvari" jer je smatrala da to zaslužuje. Između ostalog, pevačica je otkrila da je imala samoubilačke misli i da je mislila da nikad neće dočekati ove godine, jer kako kaže "Nikad nisam srećna".

Prema Us Weekly, dokumentarac će prikazati i snimak Bili koja razgovara sa tadašnjim dečkom Brendonom Evansom, pevačem koji je poznat kao Q.

- Nisam htela iste stvari kao i on, i mislim da to nije bilo fer. Mislim da ne bi trebalo da budete u vezi u kojoj je neko uzbuđen oko stvari oko koji druga osoba uopšte ne mari. Jednostavno je bio nedostatak truda. Bila sam u fazonu "Druže, nemaš dovoljno ljubavi ni sebe da voliš, kamoli mene, i ne voliš me". Ne mogu da ga popravim, a probala sam - izjavila je pevačica povodom njihovog raskida.

Premijera dokumentarca najavljena je za 26. februar.

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Bili Ajliš

#dokumentarac

#pevačica