Od 12. juna do 14. jula silovao je 7 devojaka

Serijski silovatelj iz Srbije Siniša K. (30), koji je optužen da je u junu i julu 2020. godine u Berlinu počinio čak 7 silovanja za mesec dana, u sredu se našao na sudu i priznao je krivicu!

U sudnici je sedeo mirno, pognute glave dok je slušao prevodioca kako čita optužnicu, prenosi nemački Rtl.de.

- Moj klijent priznaje da je počinio dela navedena u optužnici i zbog istih izražava kajanje - rekao je Sinišin advokat.

Nijedna od žrtava nije se pojavila na početku suđenja, a Ronald Veber, advokat jedne od njih, nada se da će do kraja biti pošteđene te traume, jer neke i danas pate od posledica jezivog događaja.

Prema zakonu koji je na snazi u Nemačkoj, Siniši preti kazna do 15 godina robije.

Nastavak suđenja planiran je za 1. mart, a izricanje konačne presude očekuje se 17. maja. Do tada postoji mogućnost preventivnog pritvora, zbog procene spremnosti otpuženog za ponavljanje ovog dela.

Foto: Pixabay.com

Od 12. juna do 14. jula silovao je 7 devojaka

Podsetimo, jezivi zločini optuženog Srbina započeli su u Nemačkoj 2020. godine. Prva žrtva bila mu je 14-godišnja devojčica, koju je 12. juna biciklom prestigao u parku, mučki udarao, a potom je silovao.

Sledeće zlostavljanje dogodilo se svega 3 dana nakon toga, kada je na železničkoj stanici sustigao devojku (20), koju je prethodno progonio, odvukao je do mračnog mesta, a onda je satima mučio i na kraju silovao.

Kako je navedeno u optužnici, već 22. juna pronašao je 3. žrtvu. Tada je na šumskoj stazi presreo 23-godišnju devojku i uz pretnju kuhinjskim nožem, silovao je nekoliko puta.

Samo 6 dana kasnije, 28. juna, silovao je još 2 devojke. Prvo je presreo i maltretirao 19-godišnju devojku, davio je, a potom je i prinudio na seksualne odnose. A onda, svega 3 sata kasnije, na biciklističkoj stazi je devojku (27) udario u glavu, pa je seksualno zlostavljao.

Šestu žrtvu (20) sreo je dok je vozila bicikl, sa koga ju je oborio i silovao nekoliko puta. Nesrećna devojka otkrila je policiji da joj je Siniša u toku silovanja rekao:

- Samo 10 minuta se**a i slobodni ste.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Nemačka

#Srbin

#silovatelj

#zločin

#Žrtva