SUBOTIČKE NJUŠKICE zahvalne svom volonteru 💕💪

Juče je Subotičkim njuškicama javljeno da se u podrumu jedne kuće, čiji vlascnici nisu u Srbiji trenutno, nalazi pas, piše Petface.

- Pas je od prekjuče tamo. Bila je sa jednim crnim psom, ali je zbog prolaznika koji su je plašili uskočila u podrum. Odmah smo otišli na teren. Naš volonter je bez razmišljanja sišao dole. Sirotica je od straha htela da ga ujede - navode ljudi iz Subotičkih njuškica na svom Fejsbuk nalogu.

Volonter iz Subotičkih njuškica nije razmišljao da svoj život dovodi u opasnost, jer je u tom podrumu bilo svega, od leševa životinja, otrova, eksera, svega…

- Bilo mu je bitno samo da izvuče psa odatle. Jedini način je bila sedalin pasta, jer se psu nije moglo prići. Nakon par sati je uspeo da je izvuče. Pas je dobro, još uvek je uplašena, ali bitno da je izvučena iz podruma! Ovim putem želimo da se zahvalimo i Zani i njenom dečku na pomoći - objasnili su iz Subotičkih njuškica.

Oni su na svom Fejsbuk nalogu podelili i snimak spasavanja ove ženkice.

- Moramo priznati da su morali biti dosta oprezni i dosta domišljati. Ovako nešto, još niste videli i mi govorimo bravo!

- Drago nam je da je sve u redu. Drago nam je da je sve u redu. Ovim putem želimo i mi da se zahvalimo našem volonteru Hvala Bojane - napisali su iz Subotičkih njuškica.

Autor: Petface

#Moj ljubimac

#Nasilje nad životinjama

#pas

#subotica