Svetlo Tvoje neka sine, da mir siđe sa visine, Carstvo Tvoje daleko je, njemu širim ruke moje

BEOGRAD: Priznati umetnik Slobodan Trkulja najavio je koncert 13. marta u Kombank dvorani, kada će sa svojom grupom Balkanopolis ponovo pružiti spektakl na sceni, uz muziku inspirisanu srpskom tradicijom u modernom izdanju.

Trkulja je istakao:

Specifična je situacija za nas umetnike da ne možemo da sviramo u ovo doba pandemije, tako da se radujem prvom koncertu posle godinu dana.

Zatim se i našalio 😅:

Moj bend i ja smo veoma željni scene, puni smo energije, imamo potrebu da nastupamo i siguran sam da će koncert biti energičan. Veća nam je želja za svirkom, i veća mi je frizura. 😎
View this post on Instagram

A post shared by Slobodan Trkulja (@balkanopolis)

IZVOR: IG / @balkanopolis

Ukazao je na obavezno poštovanje svih epidemioloških mera. Biće dozvoljen ulazak samo za 500 ljudi u Salu 1 Kombank dvorane, koja inače prima skoro 1.500 ljudi.

Osim koncerta, Trkulja je aktuelan i kao prvi čovek Kineskog festivala svetla, kao njegov osnivač i inicijator, a koji je u toku na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija oplemenjuje muzičku scenu modernom tradicijom Balkana. Podjednako ga hvale publika i svetska kritika, koja ga stavlja u red nacionalnog blaga Balkana, a njegov zvuk ističe kao novi muzički talas.

IZVOR: YT / BalkanopolisTV

Autor: redportal.rs

#Balkanopolis

#Muzika

#Slobodan Trkulja

#kineski festival svetla

#kombank dvorana

#koncert