Tokio prepričava pljačke Akselu?

Serija La Casa De Papel se bliži kraju, ali i dalje treba da se reši jedna od najvećih zagonetki.

Nakon dve velike pljačke i mnogo drame, peta sezona serije koja se emituje na Netfliksu biće poslednja sezona. Na Internetu, fanovi već neko vreme spekulišu o tome šta možemo da očekujemo u novoj sezoni, s obizrom da ćemo saznati šta se krije iza najveće misterije.

Od početka serije, narator serije je Tokio. Sve do sada, serija nijednom nije otkrila kome Tokio prepričava događaje i zašto? Ali s obzirom da je to jedina stvar koja ostaje da se otkrije nakon što priči dođe kraj, mora biti veoma značajan deo serije.

Evo šta kažu fanovi na mreži Reddit 👇🏻:

Osećam da bi na kraju mogli da prikažu Tokio i Ria kao par staraca koji brine o Akselu.

Aksel je sin Najrobi koja je u 4. sezoni ubijena, nakon čega je on smešten u dom. Policija je namamila Najrobi na prozor kada su joj doveli sina ispred banke.

Sećam se iz prve sezone, recimo druga epizoda kada je Rio pričao Berlinu kako želi dvorište, decu i ostatak paketa sa Tokio. A onda u drugoj sezoni Berlin je poslao Tokio policiji, a onda se smejala inspektorki Muriljo dok je izgovarala rečenicu "Da li me stvarno vidite sa decom" ili tako nešto.

Fanovi serije su se negde složili da bi voleli da vide finalnu scenu u kojjoj su Rio i Tokio u dvorištu, sa Akselom kao njihovim detetom.

U bašti, cela naracija je definitivno neka vrsta prepričavanja, ali da li je moguće da će prepričavati Akselu?
Na kraju 3. sezone Najrobi kaže nešto tipa "Recite mom sinu ko mu je bila mama". Možda Tokio ispunjava obećanje?

Po fanovima, jedan od ključnih likova u 5. sezoni je Tatjana, Berlinova bivša žena. Ova tema pokrenuta nakon što je 5. sezona serije predstavila novog lika kog igra 24-godišnji Patrik Kriado, za kog se spekuliše da bio mogao da bude Berlinov sin. Jedna od teorija je da je Patrik razlog Berlinovog razvoda sa Tatjanom jer je ona navodno imala aferu sa njim.

View this post on Instagram

A post shared by Patrick Criado (@patrick.criado)

IZVOR: IG / @patrick.criado

View this post on Instagram

A post shared by Patrick Criado (@patrick.criado)

IZVOR: IG / @patrick.criado

Ono što je sigurno jeste da će fanovi i dalje uživati u performansu Pedra Alonsa koji tumači Berlina, s obzirom da je glumac nekoliko puta objavio naznake na Instagramu da će se pojaviti i u poslednjoj sezoni serije.

IZVOR: YT / FilmFantasy Studios

Autor: express.co.uk / redportal.rs

#La casa de papel

#Money heist

#Netliks

#serija

#sezona