Sprema li se rijaliti o Stankovićima? 👨‍👨‍👧‍👧

Jutjuberku Leu Stanković u Ustanku je ugostila njena rođena sestra Sara, kao i drugarica i koleginica Ruža Rupić. Lea je počela da snima za Jutjub nakon Sarinog odlaska na školovanje u inostranstvo. Nakon što se proslavila među mlađom populacijom krenula je da snima i pesme.

Sestre Stanković još uvek nisu snimile zajedničku pesmu kao što se očekivalo, ali zato su došle na ideju da snime pesmu svom psu po imenu Koko! Ovakve stvari se već odavno rade u svetu, psi imaju svoje naloge na Instagramu i brojne pratioce. Poznato je da je Koko pas koji jako voli da se snima i možemo ga videti u svakom njihovom videu.

Leini fanovi jako vole njenu mamu Violetu, koja je takođe stalno prisutna u videima, te je Ruža upitala da li bi možda porodica Stanković pristala da se o njima snima rijatili. Lei se ideja dopada, jer ona inače prati takav sadržaj i već dugo prikazuje svoj život, ali naravno u određenoj meri.

Međutim, Lea nije posvećena samo snimanju, već i obrazovanju. Student je Internacionalne modne akademije u Francuskoj, na kojoj izučava biznis u modnoj industriji.

Kao što je do sada bilo primećeno, sa karijerom jutjubera prirodno dolazi i želja za snimanjem pesama. Lea je snimila 4 pesme, koje broje milionske preglede. Ruži je čak i otkrila tajne sa snimanja spotova. Poslednja pesma Opsesion nastala je tri dana pre zakazanog snimanja spota. Prvobitna pesma koju je trebalo da objavi joj se nije dopala, a pošto je spot već bio zakazan, Lea nije htela da joj projekat propadne. Vratila se staroj i proverenoj ekipi sa kojom je sarađivala i oni su joj napisali novu za samo tri dana!

IZVOR: YT / Lea Stankovic

Pre ovog projekta, snimila je duete sa koleginicama Nađom Stanojević i Dženi Martin. S pesmom Bambolina su i Nađa i Lea uplivale u pevačke vode i ona je i dalje apsolutni hit.

Lea je izuzetno posvećena svakom projektu i pravi je profesionalac. Želi da sve bude savršeno, pa je za potrebe snimanja za pesmu Ken scenografija bila posebno napravljena kako bi se uklopila u zamišljeni barbi fazon. Pronašla je i modela koji je nasličniji Kenu, Miloša Rajkovića.

IZVOR: YT / Lea Stankovic

Ruža je iskoristila ovu priliku kako bi je upitala da li je ona pronašla svog Kena, na šta je odgovorila potvrdno i sa osmehom. Kaže da je srećna što se i vidi po njenom blistavom izgledu.

Foto: Printscreen Red Tv

Poslušajte pesmu i pogledajte spot u kome je glavni akter njen pas. Kako vam se dopada ovako nešto?

IZVOR: YT / Lea Stankovic

Autor: redportal.rs

#Bambolina

#Coco

#lea stanković