Dirljiv oproštaj najboljeg centra sveta od Panonskog mornara

Nikola Jokić maestralno je odigrao utakmicu protiv Klivlenda i upisao svoj 7. tripl-dabl ove sezone! Vodio je Denver do pobede i upisao 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija i to na dan svog 26. rođendana.

Međutim, za najboljeg centra NBA lige, sve to je palo u vodu nakon saznanja za iznenadnu smrt kantautora Đorđa Balaševića, s obzirom da je bio veliki fan lika i dela ovog umetnika.

On se u razgovoru za RTS dirljivim rečima oprostio od Panonskog mornara i otkrio šta mu je Balašević "pomogao" da uradi:

- Veliki sam fan lika i dela Đorđa Balaševića, bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da prevarim moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli - rekao je Jokić u razgovoru sa Aleksandrom Žigićem.

Pogledajte kompletnu izjavu:

IZVOR: YT / RTS Sajt - Zvanični kanal

Mladi košarkaš iz Sombora se u oktobru prošle godine venčao sa dugogodišnjom devojkom iz rodnog grada, a prvi ples su odigrali uz jednu od najpoznatijih Balaševićevih pesama Ringišpil.

Pogledajte taj emotivan trenutak:

IZVOR: TW / @Eurohoopsnet

Autor: redportal.rs

#NBA

#Nikola Jokic

#djordje balasevic

#oprostaj