Uprava kluba se izvinila Ibrahimoviću

Crvena zvezda je sinoć svojim navijačima priuštila još jedan evropski spektakl, koji doduše zbog dobro poznatih mera nisu mogli da prate sa tribina.

Izabranici Dejana Stankovića su bili dostojan rival italijanskom velikanu, a Milan Pavkov se golom u poslednjim minutima potrudio da srpski šampion na revanš protiv Milana ne ode sa rezultatskim minusom.

Ipak, duel na stadionu Rajko Mitić obeležio je i jedan ispad, kakvom nije bilo mesto.

Neko od prisutnih na stadionu uputio je uvrede na račun prve zvezde "rosonera" Zlatana Ibrahimovića. Zbog toga regionalni mediji bruje o mogućoj kazni za srpski klub, dok su se iz Ljutice Bogdana oglasili kratkim saopštenjem.

Iz Crvene zvezde su uputili izvinjenje Ibrahimovića, uz poruku da će biti preduzeti koraci, kako bi neodgovrni pojedinac snosio posledice.

- Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati - poručili su iz Crvene zvezde.

Autor: redportal.rs

#Ibrahimović

#Milan

#crvena zvezda

#izvinjenje

#zlatan