Pevačica pokušava da vrati decu nazad u Srbiju

Pevačica Tanja Savić otputovala je u Australiju gde bi sutra trebalo da počne suđenje sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je pre 10 meseci, bez njenog znanja, odveo decu iz Srbije.

Tanja Savić prolazi kroz vrlo težak period već više od 10 meseci od kada je razdvojena od sinova Maksima i Đorđe, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju iz Srbije. Ona bi trebalo navodno već sutra da se nađe oči u oči sa Dušanom i tako pred sudom se bori za svoje naslednike, a kako je ranije rekla, veruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti decu.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

IZVOR: IG / @tanja_savic_private

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano 1. ročište.

- Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - izjavila je Tanja Savić jednom prilikom za IDJTV portal.

Ona je, kako mediji prenose, otputovala u Australiju i sutra će se suočiti sa suprugom i pokušati da vrati svoju decu.

Autor: idjtv.com / redportal.rs

#Tanja Savić

#australija

#deca

#muž