Pevačica otkriva sve poražavajuće posledice njenog predoziranja 2018. godine u novom dokumentarcu

Demi Lovato je u trejleru za svoj novi dokumentarac Dancing With The Devil, čija će premijera biti 23. marta. otkrila da je zbog predoziranja heroinom 2018. godine imala 3 šloga, 1 infarkt, kao i da ima oštećenja na mozgu.

- Imala sam 3 šloga, 3 infarkta. Moj doktor je rekao da imam još 5 do 10 minuta - rekla 28-godišnja pevačica tokom intervjua.

Kako bi potvrdili da se radi o predoziranju heroinom, njena dobra drugarica pojavljuje u klipu:

Trebalo bi da je mrtva. Jel pričamo o heroinu? Jel radimo to?

U jednom momentu pojavljuje se slika pevačice kako prima infuziju, a na bolničkoj narukvici napisan je njen datum rođenja i dan kada je primljena u bolnicu.

Tokom snimka kako su nastavili da pričaju o događaju koji joj je promenio život, Demi, njeni prijatelji i porodica uporedili su njenu otpornost sa mačkom koja ima 9 života.

- Imala sam dosta života, kao moja mačka. Sada sam u mom 9 životu. Spremna sam da se vratim onome što volim, a to je muzika - priznala je pevačica.

Trejler počinje sa slikama iz detinjstva, kao i njene uspešne karijere u Dizniju, ali i perioda pre njenog predoziranja. U dokumentarcu, pored njenih prijatelja i porodice pojaviće se i Kristina Agelera i Elton Džon.

IZVOR: YT / Demi Lovato

Autor: dailymail.co.uk / redportal.rs

#Demi Lovato

#dokumentarac

#pevačica