Otkrivamo koje aplikacije koriste popularni influenseri kako bi imali savršen Instagram profil.

Ukoliko želite da vaš profil na Instagramu bude nalik profilma poznatih influensera koje pratite na ovoj društvenoj mreži nije potrebno da budete fotograf i imate skupu opremu, već prave aplikacije u svom mobilnom telefonu.

Veoma bitan deo profila, pored fotografija koje objavljujete, čini i Instagram biografija u koju unosite bitnije podatke o vama. Kako ona ne bi izgledala obično i monotono savetujemo vam da koristite posebne fontove u okviru aplikacije Cool Fonts for Instagram. U okviru nje pronaći ćete mnogo zanimljivih fontova koji će vaš profil učiniti jedinstvenim.

Sledeća na ovoj listi nalazi se aplikacija Lightroom koja je jedna od najboljih aplikacija za obrađivanje fotografija. Ono što je najbolje kod nje jeste to što je besplatna, a pritom koriste je gotovo svi poznati influenseri i fotografi. Veoma je laka za rukovanje pa vam predznanje iz oblasti Fotošopa neće biti potrebno.

Foto: Pixabay.com

Apsolutno niko od nas nije savršen, stoga nije naodmet da u svom telefonu imate i aplikaciju Facetune 2 koja može učiniti da neka nepravilnost, recimo poput bubuljice, nestane sa vaše kože. Takođe, u okviru ove aplikacije možete i editovati slike.

Poslednja, ali ne i najmanje bitna aplikacija koja će vaš profil učiniti savršenim jeste aplikacija Garny kroz koju možete napraviti plan objava za nekoliko dana unapred. Sve što je potrebno da uradite jeste da fotografije iz svog telefona ubacite u nju i potom ih složite kako bi vaš profil i na prvi pogled izgledao savršeno uređen.

Pored ovih, postoji još mnogo aplikacija koje vam mogu pomoći pri uređivanju Instagram profila. Ostavljamo vas da istražujete.

Autor: redportal.rs

#Društvene mreže

#Instagram

#aplikacije

#biografija

#fotografija

#photoshoop

#slike