Napadnutog mladića čekali na parkingu ispred kafane

Niška policija prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneće krivične prijave protiv neimenovanog mladića (21) zbog krivičnih dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

- Sumnja se da je dvadesetjednogodišnjak sinoć na parkingu ispred Spomen- parka Bubanj, nakon verbalne rasprave, zadao više udaraca tridesetdvogodišnjaku dok ga je četrdesetogodišnji Nišlija oborio - saopštila je niška Policijska uprava.

Napadnuti mladić je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zbrinut u Kliničkom centru. Povod tuče koja se umalo kobno završila, prema nezvaničnim saznanjima, jeste svađa oko devojke.

- Te večeri je oštećeni bio sa kolegama iz firme u kafani na Bubnju. Da li se zaista nešto desilo između njega i jedne od koleginica ili je njen momak samo posumnjao da mu je tridesetdvogodišnjak spopadao devojku, utvrdiće se tokom istrage. Uglavnom, čekao je devojku ispred restorana, a posle kraćeg razgovora sa njom prišao je njenom kolegi i počeo da ga tuče. Pridružio mu se prijatelj i napao mladića koji je tokom tuče pao na zemlju i zadobio prelom lobanje. Još se ne zna da li je teška povreda glave nastupila od udarca ili prilikom pada na beton - navodi izvor upoznati sa ovim slučajem.

Autor: kurir.rs / telegraf.rs

#Niš

#detalji

#tuča