Đokoviću je pukao mišić, a Amerikanac misli da je to trik

Novak Đoković odigrao je težak meč i lavovski se izborio za pobedu u 3. kolu Australijan opena! Pobedio je američkog tenisera Tejlora Frica sa 3:2 u setovima!

Više o meču i Đokovićevoj povredi pročitajte u tekstovima ispod:

Odmah nakon poraza od najboljeg tenisera sveta, američki teniser je dao SRAMNU izjavu i optužio Đokovića da folira!

- U 5. setu je delovao dobro. Moram da mu čestitam na 5. setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u 3. i 4. setu. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - rekao je Tejlor Fric na konferenciji za medije.

- Delovalo je da ima problema u 3. i 4., a ništa u 5. setu. Možda se izborio sa tim. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio - dodao je 23-godišnji Amerikanac.

Foto: Tanjug

Bez obzira na sve muke s kojima se Đoković suočavao, kao i potvrdu lekara Australijan opena da mu je pukao mišić trbušnog zida, Tejlor Fric veruje da je srpski teniser sve izrežirao, kako bi ga pobedio u 5. setova.

- Videćemo šta će biti, videćemo hoće li igrati, očigledno je bilo u 3. i 4. setu, ali se dobro kretao u 5. setu. Ne znam šta da kažem, videćemo da li će igrati - ako bude igrao kao 5. set, može sve da pobedi - zaključio je Fric.

Autor: redportal.rs

#australian open

#melburn

#novak djokovic

#povreda

#tejlor fric