Prirodan ten i obrve, naglašene oči i usne 😎

Godina 2021. donosi sa sobom pregršt novih trendova, kako mejkap, tako i onih modnih, o kojima više možete pročitati u tekstu ispod:

Kada je reč o mejkapu, ono na čemu će biti akcenat jeste postizanje prirodnog izgleda tena, obrva, kontura, dok će naglašenija biti usta i oči.

U 2021. godini, ukoliko želite da pratite popularne mejkap trendove, ten treba da bude prirodan, prozračan, bez previše proizvoda na licu i bez naglašenih kontura. Suština je postići prirodan, "umiven" i čist izgled lica.

View this post on Instagram

A post shared by CARLA DYSON MAKEUP (@carladysonmakeup)

IZVOR: IG / @carladysonmakeup

I kada su obrve u pitanju treba biti obazriv i truditi se da one izgledaju što prirodnije. Biće dovoljno da obrve popunite sa malo senke za obrve ili olovkom i pročešljate ih, kako biste dobile traženi prirodni, razbarušeni izgled.

U fokusu će biti uči i usne, tako da njih možete smelije šminkati. Šta više, poželjna nijansa karmina jeste crvena, ali nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za tamne nude nijanse.

View this post on Instagram

A post shared by Jovana Arsić (@jovanaisabella)

IZVOR: IG / @jovanaisabela

Slično pravilo važiće i za šminkanje očiju. Debeli ajlajner se ponovo vraća u modu, kao i senke u pastelnim bojama poput roze, plave, zelene. Dozvoljene su i upečatljive šare na kapcima, koje možete iscrtavati belim ajlajnerom.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Szynkaruk (@denisaszynkaruk_photography)

IZVOR: IG / @denisaszynkaruk_photography

Autor: redportal.rs

#mejkap

#oči

#ten

#trend

#usne

#šminka