Pevačica u emisiji Pitam za druga govorila otvoreno o zadrugarkama, aferi Bujanovac, ali i o svom privatnom životu

Ivana Šopić i Kendi u sinoćnoj emisiji Pitam za druga, koja se svake večeri od 20 časova emituje na RED TV-u, ugostili su pevačicu Ivanu Stamenković Sindi, koja je tokom emisije govorila o zadrugarkama, koje trenutno borave u Beloj kući, aferi Bujanovac, ali i o svom privatnom životu.

Naime, Sindi je otkrila da sa aferom Bujanovac, koja je tresla Belu kuću, ipak ne zna ništa i dotakla se svojih nastupa, gde je izjavila da ne može da se seti da li je nastupala u Bujanovcu.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Takođe, Sindi je prokomentarisala i ponašanje Ane Bulatović, koja je u Zadruzi priznala da je imala aferu sa oženjenim muškarcem. Pevačica je izjavila da se nikada nije petljala sa oženjenim muškarcima i dodala:

- Ljubavnice svuda idu sa muškarcima, a žene sede kod kuće. Ljubavnice su sada u modi. U ovo današnje vreme se više ne zna ko je broj 1, ko je broj 2 - rekla je Sindi.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Tokom emisije, Sindi je otkrila da joj je jako teško bilo prilikom borbe za starateljstvo nad detetom. Iako Petra sada ima 11 godina, ona nije stalno sa majkom, ali kako je pevačica izjavila, veoma često se viđaju.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Ivana Stamenković Sindi

#ZADRUGA

#bujanovac

#pitam za druga

#sindi