Harli Volš pokazala moć društvene mreže na sopstvenom primeru

Harli Volš, atraktivna plavuša iz Ist Hilbrajda u Škotskoj (UK) koja je aktivna na Tviteru, spasla je privatni posao svog oca zahvaljujući jednom jedinom tvitu koji je ostavila prošle nedelje na svom profilu.

Naime, zbog dugotrajnog zaključavanja koje u Velikoj Britaniji traje već duže vreme, automehaničarska radionica koju vodi njen otac je sve slabije radila, do te mere da se razmišljalo i o njenom zatvaranju. Međutim, Harli je rešila da mu pomogne na jedini način kojim je mogla - tvitom

- Ovo je moj otac. Njegova automehaničarska radionica radi više od 35 godina, ali je sad u krizi zbog pandemije. Ukoliko se ovako nastavi, verovatno neće preživeti. On će spustiti cenu za bilo koju uslugu koju ste igde videli, a možete ga kontaktirati na ovaj broj (...). Molim vas, molim vas, retvitujte i stavite lajk - napisala je ona u tvitu 4. februara.

Reakcija koja je usledila je bila mnogo veća nego što se iko od njih nadao, budući da je Harlijev tvit do sad lajkovalo skoro 20.000, a retvitovalo 13.000 ljudi, što je po njenim rečima, napravilo veliku promenu u poslovanju njenog oca.

- Zapravo, morala sam da ga ubeđujem da pustim tvit za pomoć, nakon što mu u četvrtak niko nije ni ušao u radionicu. On to nije hteo jer je po njemu ispadalo da tražimo da ljudi dođu, dok sam ja bila u fazonu `ali tata, ti samo tražiš da pošteno zaradiš`. Srećom, poslušao me je - rekla je Volšova za škotski BBC.

Volšova radionica je trenutno zaokupljena poslom, tako da su zakazani svi termini u naredne dve nedelje, a glas o njegovom radu se proširio tako da se očekuje da će i mnoge mušterije postati trajne. Svakako, isplati se imati dobru ćerku, zar ne?

IZVOR: TW / @_mermaidharley

Autor: redportal.rs

#harli volš

#tvit

#tviter