Osamnaestogodišnjakinja se oprostila od pratilaca preko mreže

Osamnaestogodišnja zvezda društvene mreže TikTok, Dazerija Kvint Nojs, izvršila je samoubistvo neposredno nakon što je na mreži ostavila poruku da je to njena zadnja objava.

Dazerija, žiteljka mesta Baton Ruž u Luizijani (SAD) je u zadnjih nekoliko dana postavljala čudne objave na društvenim medijima, međutim, po svemu sudeći nikome nije padalo na pamet da je bila do te mere depresivna.

Ovo je potvrdio i njen otac, Rahim Ala, koji je podelio neke od fotografija svoje ćerke na njenom profilu nakon tragedije.

- Bila je tako srećna svaki put kad bi me videla nakon mog povratka sa puta. Ništa nije upućivalo na to da razmišlja o tome da oduzme sebi život. Da mi je tako nešto rekla, sigurno bismo to prevazišli - rekao je Ala.

Dazerija je bila omiljena među mlađom populacijom na ovoj društvenim mrežama, tako da je njen profil na TikToku skupio gotovo milion i po pratilaca. Ovaj događaj je još jednom podsetio sve nas da moramo obratiti više pažnje na svoje bližnje, pogotovo kada su u osetljivim periodima adolescencije. Prosto, i najmanji znaci mogu značiti razliku između života i smrti.

Autor: redportal.rs

#TikTok

#dazarija kvint nojs

#samoubistvo

#tinejdžerka