Lice inicijala M. Z. predato je policiji dok je lice inicijala Ž. V. trenutno nedostupno organima gonjenja

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 9. februara 2021. godine izvršili pretrese kuće i pomoćnih prostorija, kao i putničkih automobila koje koriste lica inicijala M. Z. i Ž.V., a za koje postoji osnov sumnje da su počinili krivično delo Protivpravno lišenje slobode, koje je počinjeno 5. februara 2021. godine, oko 23.00 časa, piše HercegovinaPROMO.

Izvršenim pretresom pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu da posluže kao u vođenju krivičnog postupka. Takođe, pretresom su oduzeti putnički automobili: marke audi tip Q7 i tip A8 za koje postoji osnov sumnje da su korišteni u izvršenju krivičnog dela. Policijska uprava Trebinje je 9. februara 2021. godine Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izveštaj o počinjenim krivičnim delima Protivpravno lišenje slobode i Tjelesna povreda protiv lica inicijala M. Z. i Ž.V.

Nasilnici su čak, prema pisanju Trebinje LIVE, uživo na Instagramu emitovali kako se iživljavaju i tuku otetog mladića. 😑

Uz zveštaj o počinjenom krivičnom delu, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predato je i lice inicijala M. Z. dok je lice inicijala Ž. V. trenutno nedostupno organima gonjenja, a za njim je raspisana potraga od strane Policijske uprave Trebinje.

Autor: HercegovinaPROMO / redportal.rs

#Hercegovina

#Nasilje nad maloletnikom

#bileća

#otmica