Sve se dešavalo u internatu dok je imala 17 godina

Paris Hilton je svedočila u Solt Lejk Sitiju o zlostavljanju kroz koje je prošla pre 22 godina u internatu u Juti. Ovo izlaganje je bilo deo njenog lobiranja za zakon koji bi dodatno regulisao nadzor institucija u kojima se radi sa tinejdžerima.

Ona je poslata u Provo Canyon School na 11 meseci i to u periodu dok je imala 17 godina. Navodi da je bila zlostavljana mentalno i fizički, da su je pripadnici osoblja tukli, primoravali da uzima nepoznate pilule, posmatrali je dok se tušira i slali je u samicu bez odeće kao kaznu.

Paris Hilton je svedočila o ovome u Senatu savezne države Juta povodom rasprave o zakonu koji traži veći nadzor vlade o tretmanu mladih u ovakvim školama.

Govoriti o nečemu ovako ličnom je strašno. Ja ne mogu da spavam noću znajući da postoje deca koja su žrtve istog onog zlostavljanja kroz koje sam prošla ja i mnogi drugi.

Navodi da su tretmani u ovoj školi bili toliko traumatični da je godinama patila od insomnije i noćnih mora. Ova institucija sada ima nove vlasnike i strukturu i stava je da ne može da komentariše ništa što je postojalo pre promene. Ova vlasnička struktura je došla 2000. godine.

Autor: redportal.rs

#Abuse

#SAD

#paris hilton