Bivša rijaliti učesnica ispunila sebi jednu od 3 najbitnije želje

Pobednica Zadruge 3 i voditeljka na RED TV-u Iva Grgurić podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da je uspela da ostvari jednu od svoje 3 najbitnije želje, koje je sebi zacrtala.

Jedna od 3 želje koju je Iva sada ispunila jeste kupovina kola. Iva je od svoje ušteđevine pazarila beli Mercedes, a sve to podelila je svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Napokon se osećam zadovoljno, ispunjeno i sretno. I sami znate da sam na izlasku rekla da imam tri prve želje: Stan, auto i posao. Došao je i taj dan da se mogu pohvaliti vama, ljudima mojim vjernim pratiocima, da mi se ispunila jedna od tih želja, a to je da sam sebi kupila auto sa svojom prvom ušteđevinom. Drago mi je da je to baš u sedmici Valentin dana. Svim mojim pratiocima želim da se volite i ispunjavate svoje želje - napisala je Iva na Intagram storiju, koji je podelilo mnoštvo njenih pratilaca.

Foto: Instagram.com/@iva_grguric_official

Podsećamo, Iva je nedavno najavila nov projekat na RED TV-u, u kom će joj kolega najverovatnije biti njen bivši dečko Filip Đukić. Više o ovoj temi možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#auto

#iva grgurić

#želja