Issa Vibe je tu 🤩

Mladi Novosađanin Vladmir Zvekić poznatiji pod nadimkom Veselin već nekoliko godina je jedan od najpopularnijih influensera na društvenoj mreži Instagram.

Njega prati više od 367.000 ljudi, a popularnost i veliku pažnju je izazvao kreiranjem snimaka iz svakodnevnih situacija koje je prikazivao na samo njemu svojstven i humorističan način.

Neke od popularnih snimaka možete pogledati u tekstu ispod:

Vesa je odlučio da ode korak dalje i da napravi svoj brend po nazivom Veseleen Issa Vibe. 🤩

Ovog puta je krenuo od kapa i poručuje da je to samo početak, jer kako kaže njegov deda, po kome je Vesa dobio ime - Bitno je da ne ozebete. 😀

Vesa je na sve mislio i sve lepo realizovao. Kreirao je kvalitetne, zanimljive kape različitih boja, napravio sajt kao i kampanju i danas predstavio svojim pratiocima sve ono na čemu je vredno radio u proteklom periodu. 🥳

Vesa je svoj brend posvetio ljudima koji ga prate i vole ono što radi. On im se putem sajta www.veseleen.com obratio sledećim rečima:

- Razmišljam čega bih sve mogao da se dotaknem, ali ne postoji to nešto što već nisam podelio sa vama. Volim životinje, ljude, humor, dobru energiju i razgovore kojima se ne meri vreme. Oduvek sam sebe zamišljao ovako, a upravo ste vi to omogućili.Ne prođe dan a da vam se ne zahvalim u sebi. Nadam se da ćemo imati ovaj vajb još dugo godina, ovaj brend posvećujem vama.

Pogledajte kako izgleda novi Vesin brend:

View this post on Instagram

A post shared by Veselin Vladimir Zvekic (@veseleen)

IZVOR: IG / @veseleen

Za samo nekoiko sati objava je prikupila više od 27.000 lajkova. Može se reći da se mladi Novosađanin odlučio na pravi potez i da se novi projekat, na kome je vredno radio, dopada njegovoj publici.

Kako svaki svoj dan deli sa ljudima koji ga prate, tako je odlučio da ih bliže upozna sa brendom i kaže im kako je došao na tu ideju. On je u videu podelo i zanimljive momente sa slikanja za kampanju i predstavio je ceo tim koji stoji iza njega u ovom novom projektu. Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Issa Vesa

Autor: redportal.rs

#Instagram

#brend

#influenser

#issa vibe

#veseleen