Bio je na korak od smrti 🐡

Mladić (24) iz opštine Pivijai u Kolumbiji zamalo je izgubio život u vrlo neobičnoj ribolovnoj nesreći. Naime, 23. januara, kada je uspeo da uhvati ribu i krenuo da skine udicu primetio je da druga riba vuče drugi mamac. Da mu druga riba ne bi pobegla, ribar je ulovljenu ribu stavio u usta i pojurio da zgrabi drugi štap.

Međutim, čovek nije dovoljno snažno ugrizao ribu, pa pošto je klizava uspela je da se izmigolji od ugriza i sklizne u grlo, gde je i ostala. Riba je iz porodice mojara, koja je poznata po stisnutim telima, pa nije u potpunosti ometala protok vazduha. Mladić je sam pešačio do bolnice Santander Herrera, ali tamošnjim lekarima nije mogao da kaže tačno šta se dogodilo, jer je jedva disao. Stalno je pokazivao na grlo, a rendgen je pokazao da se zaglavila riba u grlu.

Riba je uklonjena tokom hitnog postupka koji su snimili članovi medicinskog osoblja koji su želeli da ovekoveče retku pojavu. Pacijent je bio hospitalizovan 2 dana i potpuno se oporavio.

- Dame i gospodo, nešto izuzetno. Mladić u Pivijaiu progutao je ribu. Uklonili smo strani predmet iz njegovog jednjaka - čuje se član medicinskog osoblja na video-snimku. Snimak možete pogledati u nastavku:

IZVOR: YT / Yinksuk blog

Autor: redportal.rs

#grlo

#kolumbija

#riba

#ribarska nesreća