Dugo se pričalo da nisu u dobrim odnosima

Prošlo je već 4 godine kako je Ana Ivanović završila tenisku karijeru. Nekada najbolja teniserka sveta i osvajačina Grend slem turnira Roland Garos 2008. godine završila je karijeru i posvetila se osnivanju porodice sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Poznato je da se Ana Ivanović i Novak Đoković poznaju od 5. godine, zajedno su trenirali i odrastali u svetske šampione, ali već nekoliko godina se u medijima špekulisalo da nekada nerazdvojni prijatelji nisu u najboljim odnosima. To je moglo i da se potvrdi time što nisu prisustvovali jedno kod drugog na najbitnijim događajima kao što su ceremonije venčanja i da Ana nije čestitala Novaku rođenje ćerke.

Foto: tanjug

Kako je danas počeo 1. Grend slem turnir u sezoni Australijan open Ana, koja se retko bavi komentarisanjem dešavanja u belom sportu, ovog puta je imala šta da kaže o Novaku, koji na ovom turniru ide u pohod na rekordnu 9. titulu u karijeri.

- Novak je ikona u Srbiji! On je sjajna osoba. Mislim da svi tu njegovu harizmu mogu da vide i na terenu - rekla je Ana Ivanović za Stats Perform na Eurosportu, a zatim dodala:

- To kako ostaje miran i pribran je za mene nešto super zadivljujuće. Nije mu uvek lako u vrelini meča, u teškim i odlučujućim poenima da bude u stanju da uvek odigra najbolje, da ostane miran. To je zaista nešto posebno - izjavila je Ana.

Foto: tanjug

Reklo bi se da nekada najbolji prijatelji nisu u tako lošim odnosima i da je turbulentan period konačno iza njih.

Novak je danas odneo pobedu u 1. kolu Australijan opena i tako uspešno započeo odbranu titule iz 2020. godine. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#ana ivanovic

#novak djokovic

#prijatelji

#svadja

#tenis