Znak: Vodolija, podznak: Rak

Vodolija je treći znak vazdušne trojke, po kvalitetu je fiksan, njegova vladajuća planeta je Uran, a njegova sezona traje od oko 21. januara do 20. februara.

Osobe u znaku Vodolije odlikuje jak intelekt, ingeniozan um, ekscentričnost, buntovništvo, ali i emotivna distanciranost, tvrdoglavost, sebičnost, netaktičnost.

Foto: Pixabay.com

Rak je prvi znak vodene trojke, po kvalitetu je kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mesec.

Osobine Raka su osećajnost, brižnost, velikodušnost, odanost, ali i inertnost, česte promene raspoloženja, malodušnost, samosažaljevanje.

Foto: Pixabay.com

Osoba rođena sa Suncem u Vodoliji i podznakom u Raku spaja dva dosta različita znaka u sebi: Vodolija je racionalna, analitična, emotivno rezervisana, individualista, dok Rak ima potrebu za emotivnom sigurnošću, i da stvari radi oprezno i postepeno. Sa dobre strane, Vodolija može primiti nešto od Rakove topline i brižnosti, a Rak može dobiti jasnije sagledavanje okolnosti, koje mu može pomoći da manje biva povređen. Ova osoba svakako treba da prizna da poseduje dve dosta različite strane i da je dobro po njega da svakoj od njih obezbedi adekvatan prostor za ispoljavanje.

Poznate osobe rođene sa ovom astrološkom kombinacijom: Majkl Džordan, Džon Travolta, Lord Bajron, Franc Šubert.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija