Pevačica otvorila novo poglavlje u životu

Pevačica Nataša Bekvalac je pre nekoliko godina rešila da se iz prestonice vrati u svoj rodni Novi Sad sa ćerkama, kako bi bila bliže porodici, koja joj je tada bila najpotrebnija i velika podrška. Ipak, početkom ove godine ona je shvatila da više ne želi da živi na relaciji Novi Sad - Beograd, gde je njen posao najzastupljeniji.

- Ne živim na relaciji Novi Sad - Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga - sa osmehom je rekla pevačica za jedan magazin, prenosi IDJ.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

IZVOR: IG / @bekvalceva

Iako je ponovo u Beogradu, Nataša naglašava da se ništa nije promenilo i da su joj ćerke, roditelji, kao i sestre Dragana i Kristina sve.

- Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač - ponosno zaključuje Nataša.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#NOVI SAD

#beograd

#korak

#nataša bekvalac

#život