Sve je počelo kada se našla gola na hodniku hotela 🤣🤣

Mesečarenje je pojava pri kojoj osoba ustaje noću u snu, hoda, govori ili obavlja složene radnje. S obzirom da te osobe ne posmatraju okolinu oko sebe, može da se desi da će obavjati neke radnje poput onoga da sprema doručak ili se sprema za školu. Osoba u budnom stanju se uglavnom ne seća šta je radila tokom sna. Kod ljudi koji mesečare, oči su otvorene, ali oni zapravo gledaju kroz drugu osobu, tačnije gledaju zamišljeno u daljinu. Istina, nekad ove situacije mogu biti zastrašujuće, ali ima i onih koji imaju dozu humora.

Tiktokerka Selina Majers mesečari otkad je prohodala. Međutim, u tome nije videla nikakvu zabavu sve dok objavila video-snimak incidenta koji je doživela u jednom hotelu. Doduše, snimak je uhvatio Majersovu neposredno nakon što se probudila i otkrila da stoji gola na hodniku hotela, nakon što joj se soba zaključala. Taj video-snimak dostigao je 20 miliona pregleda.

Tiktokerka je nakon toga postala prilično poznata, pa je odlučila da stavi kamere u i oko svoje kuće, kako bi zabavila svoje pratioce, ali i dečka, rekli bismo po sledećem snimku. 😂 Pogledajte, nećete se pokajati. 🤣

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

IZVOR: IG / @enews

Selina redovno objavljuje kako mesečari, tako da je možete zapratiti i na Instagramu i na TikToku.

pročitajte još

Činjenice o TikToku

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Mesečarenje

#TikTok