Govorili su mu da je netalentovan i da nikada neće uspeti, a na Sunčane skale krenuo je autobusom, dok je u džepu imao 12 evra.

Dragan Marinković Maca je danas u studiju najnekonvencionalnijeg jutarnjeg programa Zornjak pozvao u goste poznatog pevača i vlasnika vanvremenskog hita Tebi je lako otići Bojana Marovića. Bojan je tokom gostovanja na RED TV-u govorio o današnjoj muzici i starim danima, odnosno periodu kada se takmičio na festivalu Sunčane skale. 🎶

Foto: Printscreen RED TV

Pevač se prisetio perioda kada je bio na početku karijere i sa gledaocima podelio jednu anegdotu. Naime, nisu svi verovali da će Bojan uspeti u svojoj karijeri, zbog čega su o njemu govorili da nema talenta, da je previše vaspitan i da zbog toga nikada neće uspeti, iako je završio muzičku akademiju.

Međutim, on je dokazao suprotno kada je pobedio prvo na karaokama i dobio juga 😎 , a potom i na festivalu Sunčane skale. Kako je otkrio gledaocima, on za vreme festivala nije bio poznat. A da bi se prijavio za konkurs na Sunčanim skalama, majka mu je dala poslednji novac iz kuće.

IZVOR: YT / trisha1305

Pesma sa kojom se prijavio bio je upravo hit Tebi je lako otići, za koji je tekst napisala Kaja Milačić, dok je muziku uradila Bojanova kuma, balerina Sanja Gagić.

Kada je završio i predao pesmu, odbijen je. Međutim, jedan od takmičara nije mogao da nastupa, zbog čega ga je on zamenio, a na kraju i pobedio. Ovaj nastup bio je 1. javni nastup Bojana Marovića.

Foto: Printscreen RED TV

Nakon pobede na festivalu, Bojan je rekao da mu je bilo jako teško da peva 2. put pesmu, zbog emocija koje su u njemu navirale. Bacio je sve nagrade i zagrlio majku, želeći da se vrati kući. A koliko je bilo teško njegovoj porodici i njemu u tom periodu, govori i to što je na festival došao autobusom, sa 12 evra u džepu, kako je rekao, a stao je na scenu sa najpopularnijim pevačima tada.

Da može da vrati vreme, Bojan bi mnogo toga uradio drugačije. Pre svega bi promenio tim saradnika, a nakon toga i neke pesme, koje bi iz sadašnje perspektive, mnogo bolje uradio.

Kada je reč o savremenoj muzici, Bojan smatra da bi današnji autori pesama trebalo više da se potrude oko pesama, jer one kada se jednom napišu i izađu u javnost, tu i ostaju zauvek, zbog toga pesma mora da bude dobra!

Bojana Marovića možete slušati 14. februara na koncertu u Madlenianumu. 🎶

Autor: redportal.rs

#bojan marovic

#dragan marinkovic maca

#sunčane skale

#tebi je lako otici

#zornjak