Zbog strogih protokola koje je donela epidemija i ograničenog broja navijača, po prvi put u 55-godišnjoj istoriji ovog sportskog događaja, pevač je nastupio na izgrađenoj platformi

Popularni pevač iz Kanade juče je nastupio u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi. The Weeknd je prethodnih nedelja najavljivao da će njegov nastup na Super Bowl biti jedno filmsko iskustvo i da je u njega uložio oko 7 miliona dolara. 😰

Pevač je gledaocima pružio putovanje kroz mračan i ćudljiv svet koji je definisao njegov poslednji album. Iza njega nalazio se improvizovana panorama Las Vegasa u svim njegovim neon svetlima, a pevač je bio obučen u svom prepoznatljivom crvenom odelu, nosivši naočare za sunce.

Tokom nastupa nizali su se hitovi kao što su I Can't Feel My Face, The Hills, Earned It, I Feel It Coming koju je ispratio neverovatan vatromet.

Za razliku od izvođača prethodnih godina, The Weeknd nije imao specijalne goste, osim što je imao plesače i vokale. Zbog strogih protokola korone i ograničenog broja navijača, po prvi put u 55-godišnjoj istoriji ovog sportskog događaja, pevač je prvenstveno nastupio na izgrađenoj platformi na tribinama koja se spuštala na teren.

Poslednju pesmu Blinding Lights pevač je izveo na samom terenu, uz igrače koji su izgledali kao njegovi dvojnici, a koji su privukli pažnju zbog zavoja koji su nosili. The Weeknd je o poenti tih zavoja govorio pre nastupa, a evo šta je rekao za Variety:

Poenta svih tih zavoja za glavu, odražava se na apsurdnu kulturu koja se širi među holivudskim zvezdama koje manipulišu sobom zbog površnih razloga da bi udovoljili nekome i dobili neku vrstu potvrde od društva.

Njegov nastup koji već sada ima preko 4 miliona pregleda, možete da pogledate na linku ispod 👇🏻😏:

IZVOR: YT / NFL

Autor: redportal.rs

#SuperBowl

#The Weeknd

#nastup