Potpuno novo izdanje Milice Pavlović u novoj pesmi Crna jutra 🎶

Popularna pevačica Milica Pavlović u subotu je premijerno predstavila svoju novu pesmu Crna jutra. Da se pesma jako dopala publici, dovoljno govori i trenutno 4. mesto Jutjub trendinga i preko 464.000 pregleda za jedan dan.

Milica je novom pesmom napravila pometnju na domaćoj muzičkoj sceni, ali i na društvenim mrežama. Naime, pevačica se u spotu za svoju novu pesmu pojavila u autfitu sačinjenom od narodne nošnje i modernih komada garderobe, dok na kolenima drži muškarca, uporedivši sebe na taj način sa Kosovkom devojkom, ali iz 21. veka.

Svojim stajlingom, Milica je iznenadila mnoge, a evo i kakvu poruku je ona poslala svojim pratiocima i publici na Instagramu, povodom nove pesme:

- Svaka od nas je u isto vreme i svetica, i grešnica! I još mnogo toga između te dve krajnosti, a samo od muskarca zavisi koje naše lice ce upoznati. Ovo je moja verzija Kosovke devojke 21. veka. Ona je simbol idealne žene koja ostaje verna, lojalna i odana uz svog muskarca do samog kraja! Ali, samo onda kada je onaj pravi! 

View this post on Instagram

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

IZVOR: IG / @senoritamilica

Podsećamo, Milica Pavlović se tokom prošle godine oprobala i u glumačkim vodama. A kakvo iskustvo nosi sa snimanja serije Pevačica, u kojoj je tumačila glavnu žensku ulogu, možete saznati iz teksta ispod:

Autor: redportal.rs

#21. vek

#KOSOVKA DEVOJKA

#milica pavlović

#nošnja

#pevačica