Jutjuber je samo za otvaranje Pokemon kutija dobio preko 9 miliona pregleda

Logan Pol, poznati jutjuber i bokser objavio je svoj poslednji video u kom je otkrio da već neko vreme kupuje retke neotvorene kutije u kojima se nalaze prvo izdanje Pokemon kartica.

Ali to nije sve. Logan je otkrio da je na kupovinu ovih kartica potrošio 2 miliona dolara. 😱 Možda bi mogli da mu javimo da je skupljanje salveta jeftinije? 😅

IZVOR: YT / Logan Paul

Prva kutija koju je kupio ga je najviše koštala i to 350.000 $. Potom je kupio još 3 i svaka ga je koštala 325.000 $. Sledeća transkacija je, kako on kaže u video-snimku "najveća transakcija u mom životu" iznosila je 675.000 $ kojim je kupio dve kutije ovih kartica.

Logan je inače veoma popularan kada je u pitanju otvaranje ovih Pokemon kutija. Jedan od njegovih klipova u oktobru imao je preko 9 miliona pregleda.

Međutim, nedugo nakon kupovine, Logan je odlučio da proda kartice. Kako prenose strani mediji, on je objavio da su mu planovi da kartice stavi na aukciju u saradnji sa Goldin Auctioneers.

- Uzbuđen sam što ću sarađivati sa Goldin u najvećem otvaranju ikada. Ova je moja novootkrivena opsesija i želim da je podelim sa svim entuzijastima šitom sveta - izjavio je Pol.

Ukoliko nekoga zanima aukcija, može da pristupi aukciji na ovaj LINK. 😁

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#AUKCIJA

#Logan Pol

#Pokemon

#jutjuber