Na snimcima se može videti kako prestravljena majka trči ka svom detetu dok muškarac ostaje nepomičan na asfaltu u lokvi krvi.

U utorak u gradu Voronjež (Rusija), čovek je skočio sa 17. sprata i pao direktno na dečija kolica u kojim se nalazila 5-mesečna beba.

Ovaj zastrašujući događaj zabeležile su kamere na kojima se vidi majka koja gura kolica u kojim se nalazio njen sin Ilja. U momentu kada je ona prelazila ulicu, čovek se srušio na kolica, slomivši ih na delove što je dovelo do toga da beba ispadne iz kolica.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Čovek koji je skočio, poginuo je na mestu, dok je 5-mesečna beba umrla u kolima hitne pomoći. Na snimcima se može videti kako prestravljena majka trči ka svom detetu i izbezumljeno ga podiže u svoje naručje, dok muškarac ostaje nepomičan na asfaltu u lokvi krvi.

Nakon nekoliko minuta stigla su kola hitne pomoći, koji su pokušali da ožive bebu, ali bezuspešno uprkos njihovim naporima. Čovek je proglašen mrtvim, a kako izvori navode preminuo je na licu mesta.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Prema rečima svedoka, bolničari su majci ubrizgali sedative, a kako prenose lokalni mediji, ovo je bilo njeno prvo dete.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Autor: dailymail.co.uk / redportal.rs

#Crna Hronika

#beba

#rusija

#samoubistvo