Zaštitna oprema isporučena u zdravstvene ustanove u Trebinju, Bijeljini, Prijedoru, Gradišci, Maglaju, Istočnom Sarajevu, Cazinu, Doboju i Mostaru

Akcija kompanije Hemofarm pod nazivom Superheroji maske nose ispod očiju, u kojoj se tokom 2 meseca deo sredstava od prodaje probiotika izdvajao za nabavku zaštitne opreme zdravstvenim ustanovama u BiH, rezultirala je kupovinom 2.800 zaštitnih odela, 17.300 maski FFP2 i druge opreme u vrednosti 39.000 KM za 10 zdravstvenih ustanova u BiH.

Povodom ovoga, portal Banjaluka.com prenosi izjavu direktora Hemofarma DOO Banjaluka Saše Uroševića:

Izuzetno smo zadovoljni krajnjim rezultatom akcije, kako u pogledu količine nabavljene opreme tako i odličnim odzivom građana, koji su svojim učešćem prepoznali i podržali naš cilj. To nam je dalo novi elan da produžimo akciju do aprila 2021, te da kroz izdvajanje sredstava od kupovine probiotika nastavimo nabavku zaštitne opreme za više zdravstvenih ustanova u BiH. Mi smo, kao domaća kompanija i deo zdravstvenog sistema, u ovu priču ušli iz potrebe za doprinosom zajednici, kako bismo smanjili pritisak na zdravstvene radnike nabavkom dodatne zaštitne opreme, ali i podizanjem svesti građana o važnosti nošenja maski.

Zaštitna oprema isporučena je u zdravstvene ustanove u Trebinju, Bijeljini, Prijedoru, Gradišci, Maglaju, Istočnom Sarajevu, Cazinu, Doboju i Mostaru.

Pravilno nošenje maske na ustima i nosu veoma je lak način da se brinemo o sebi i drugima, jer superheroji maske nose ispod očiju. 😷

Autor: banjaluka.com / redportal.rs

#BiH

#COVID-19

#Hemofarm

#MASKA

#Maske

#Superheroji nose maske ispod očiju

#Vakcina

#akcija

#korona

#koronavirus

#vakcinacija

#vakcine

#zdravlje