Popularni reper priprema novi album

Popularni reper Nemanja Milošević, poznatiji pod nadimkom MCN, bio je gost u večerašnjoj emisiji Pitam za druga, u kojoj je, zajedno sa Pandom i Anom Radulović prokomentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući, ali i rekao nešto više o muzičkoj karijeri i svojim planovima. 😎

MCN je nedavno otvorio jedan kafić u Beogradu, a kada je muzička karijera u pitanju, Nemanja je otkrio gledaocima RED TV-a, da priprema novi album. 🎶

Foto: Printscreen Red TV

Kada je Zadruga u pitanju, popularni reper otkrio je da ne prati redovno rijaliti, ali poznaje nekoliko osoba koje se nalaze u njemu.

Tokom emisije povela se polemika da li je Ana Radulović neuhranjena ili ne, a Panda je na ovu temu čak organizovao anketu na Instagram profilu. Kako su rezultati ankete pokazali da je Ana ipak mršavija nego što bi trebalo, MCN pokušao je da je nahrani burgerima, koje je doneo iz svog gastro bara, ali sa povezom preko očiju! Evo kako je to izgledalo:

Foto: Printscreen RED TV

Krupan kadar! 😁😂

Foto: Printscreen RED TV

Nemanja nije mogao da izdvoji favorita, ali je zato izjavio da misli da Miljana nikada ne bi mogla da pobedi u rijalitiju, dok Stefana Karića vidi bar u top 4.

Poznati reper tokom emisije prisetio se i svog učešća u jednoj od Farmi, na kojoj je zauzeo visoko 3. mesto, a kako je otkrio, njegov favorit tada bio je Filip Đukić.

Kako poznaje Nenada Aleksića, MCN rekao je nešto više o njegovom odnosu sa Tarom i nije želeo da ga brani, već je izjavio da je on i pre bio labilan. Njegov odnos sa Tarom može biti pokazatelj njegovog stanja u braku, odnosno nezadovoljstva koje sada ispoljava u rijalitiju.

Kada je Čorba u pitanju, Nemanja smatra da se možda previše druži sa Kristijanom i da u rijalitiju čovek treba da bude jedinka za sebe, a ne nečiji potrčko.

Autor: redportal.rs

#Zadruga 4

#mcn

#nemanja milošević

#pitam za druga

#red tv