Poznate dame prošetale nove kreacije Mirne Nađ

Ekipa emisije Whatzuuuup nedavno je bila na reviji modne kreatorke Mirne Nađ sa kojom je imala priliku da razgovara i tim putem gledaocima otkrije kreatorkine utiske o njenoj prvoj reviji. Takođe, kako je jedna od manekenki bila i Kija Kockar, i ona se našla pred kamerom RED TV-a. 📺

Mirna je nedavno u jednom beogradskom hotelu organizovala modnu reviju, na kojoj je predstavila određene modele donjeg veša, ali i nekoliko haljina.

Kako je Mirna za gledaoce otkrila, njena ljubav prema modi javila se još u detinjstvu, a ono što joj se najviše dopada jeste kreiranje komada poslovnog stila. Ovom revijom, Mirna je predstavila nešto novo, jer je tokom nje prikazala glamuroznije haljine, koje su ponele poznate dame, među kojima se našla Kija Kockar, kao i Marija Egelja.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Mirna je istakla da sve modele radi prema merama svojih klijenata, zbog čega se izdvaja od ostalih.

Kao što smo već pomenuli, Kija je bila jedna od dama koje su ponele kreacije Mirne Nađ, a za kameru RED TV-a pevačica je otkrila nešto više o predstojećim planovima.

Svi ljubitelji Kijine muzike uskoro mogu očekivati novu pesmu, koju je pevačica uradila u saradnji sa Foksom, Vladom Matovićem i DJ Šonom, a koja nosi ime Momak loš. Takođe, Kija uskoro kreće na probe za predstavu sa Radetom Lazićem i Macom.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kao jednu od svojih omiljenih pesama Kija je izdvojila numeru Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda.

Ostatak intervjua sa Mirnom Nađ i Kijom Kockar možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#emisija

#kija kockar

#mirna nađ

#red tv

#whatzuuuup