Poznati par otkriva tajne iz svog kreveta 😂

S obzirom da je Netfliks objavio vest da je serije Bridžerton najgledanija serija ikada na ovom lajvstrimu, možemo slobodno da kažemo da je većina vas sigurno gledala popularnu seriju.

Među mnogim poznatim ličnostima koje su gledale seriju, našla se i Mila Kunis, popularna glumica i supruga Eštona Kučera.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

IZVOR: IG / @aplusk

U intervjuu za Today show, par je otkrio jednu zanimljivu anegdotu.

- Ja zaspim do pola 10. Nebitno šta se prikazuje na televiziji, ja sam do pola 10 zaspala. Pre neko veče, ostala sam budna do ponoći jer sam bila u fazonu "Šta se dešava u ovoj seriji?" - izjavila je Mila.

Kako Mila objašnjava, Ešton je tokom njenog bindžovanja, spavao pored nje i probudio se baš u onom momentu kada je Mila stigla do 5 epizode. Za one koji nisu odgledali, radnja 5. epizode se svodi isklučivo na seks-scene. Kada je pogledao u televizor, Ešton je imao samo jedno pitanje "Jel ti to gledaš porniće?".

- Nisam znao šta se prikazuje na televiziji. Bio sam u fazonu "Jel ima još neko u našem krevetu?". Bio sam prestravljen - objasnio je glumac kroz smeh.

Dok popularni glumac još uvek nije odgledao seriju i kako kaže prilično je siguran da ga Mila vara sa serijom, njegova supruga izjavila je da jedva čeka da odgleda celu sezonu.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

IZVOR: IG / @aplusk

Deo tog intervju možete da pogledate na sledećem video-snimku 👇🏻:

IZVOR: YT / Access

Autor: redportal.rs

#Mila Kunis

#Pornić

#ešton kučer

#intervju

#seks