Argentina i dalje plače

Iznenadna smrt Dijega Maradone potresla je i šokirala ceo svet, koji i nakon nešto više od 2 meseca ne može da prihvati odlazak ove fudbalske legende.

Od tog 25. novembra ništa više nije isto za fudbalski svet, stanovnike Argentine, ali i navijače Italije u kojoj je Maradona ostavio neizbrisiv trag.

U Argentini se trenutno vodi istraga o tome da li je neko od doktora, koji su vodili računa o Maradoni, negativno uticao na njegovo zdravstveno stanje, koje se iskomplikovalo i izazvalo smrt.

Sada je u javnost izašao snimak Maradone tokom oporavka od operacije za koji se smatra da je poslednji koji je napravio za života.

Na snimku se vidi da je on u kuhinji porodičnog doma, nakon napuštanja bolnice posle operacije, i u snimku se obraća svom lekaru Leopoldu Lukeu, koji se sada sumnjiči za loš tretman legendarnog fudbalera.

- Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz ove jazbine. Poljubac, Luke Leopoldo Hasinto Luke - rekao je Maradona u snimku.

IZVOR: YT / Bentida

Nedavno je isplivao i audio snimak doktora Leopolda u kome se može čuti kako smireno govori sledeće:

- Čini mi se da mu je srce stalo, debeli će j**no da umre. Ne znam šta je radio, dolazim tamo. Na putu sam, ne brini, deluje da je mrtav.

IZVOR: TW / @JorRausch

Ovaj snimak je podigao veliku prašinu u javnosti i povećao sumnje u namere doktora, za koga je otkrilo i da je falsifikovao potpis legendarnog fudbalera Argentine. Nakon operacije na glavi Dijego Maradona je pušten na kućno lečenje, iako je uprkos lošem stanju trebalo da se oporavlja u bolnici.

Autor: redportal.rs

#Argentina

#SMRT

#dijego maradona

#operacija

#snimak

#tragedija