Teška odluka 😁

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Kendi i Ivana Šopić ugostili su popularne supružnike Sanija i Nataliju TRIK FX, koji su komentarisali aktuelna dešavanja iz Zadruge 4.

Prilikom gostovanja, Natalija i Sani prokomentarisali su aktuelne parove u kući i kao najlepše izdvojili Paulu i Frana, kao i Rialdu i Kenana, koji su, prema njihovom mišljenju, veoma nežni jedno prema drugom, stalno su zajedno, grle se i ljube.

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Natalija je govorila i o Maji i Alenu, kao i o bivšem paru Maji ili Jovici. Kako je Natalija izjavila, ona nikada ne bi mogla pomisliti da bi neko onako blagog lica mogao uraditi stvari koje je Maja uradila. Ali, kako ne odobrava njeno ponašanje prema Joci, isto tako ne odobrava ni Jocino ponašanje prema Maji, misleći na puštanje Majinih privatnih snimaka u javnost.

Takođe, Natalija je rekla kako je čula da je Jocin telefon trenutno kod njegove sestre, što znači da možda nije on pustio Majine eksplicitne snimke.

Na Kendijevo pitanje:

- Da možeš da biraš, da li bi za ćerku izabrala Maju Marković ili Maju Marinković?

Natalija se ipak odlučila za Maju Marinković i nasmejala, kao i svi u studiju.

Pored parova u Beloj kući, Sani i Natalija prokomentarisali su i Lepog Miću, ali ne najlepše. Sani je rekao kako je Lepi Mića jako bezobrazan i samoživ, a prisetio se i vremena kada su zajedno bili u rijalitiju.

Sani je takođe prokomentarisao odnos Miće i Kristijana, o čemu možete više čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#MAJA MARKOVIĆ

#Natalija

#Sani

#ZADRUGA

#maja marinkovic

#pitam za druga

#trik fx