Zvezda predstavila novog fudbalera

Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje, jer je danas i zvanično dvoipogodišnji ugovor sa našim klubom potpisao italijanski vezista Filipo Falko i istakao veliko zadovoljstvo povodom toga.

- Odlično sam dočekan u klubu. Poznajem istoriju Crvene zvezde, ali nisam očekivao tako toplu dobrodošlicu. Prvi utisci su prelepi, bio sam oduševljen po dolasku u Tursku. Samo želim da ostvarujem što bolje rezultate sa Zvezdom, to je moja ambicija - počeo je Falko.

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

- Veliki podstrek su visoka očekivanja za mene. Mnogo sam uložio u svoju igru poslednjih godina da bih bio na niovu na kom sam sad. U svakom timu u kom sam igrao sam davao sve od sebe i nadam se da će moje sposobnosti doći do izražaja i u Beogradu. Fudbal je za mene zabava, igram se na terenu i nadam se da će navijači uživati.

Saigrač će mu biti i sunarodnik Dijego Falčineli, za koga je rekao da ga poznaje od ranije i da se nada da će se dobro uklopiti u novom klubu.

- Poznajemo se odavno i cenim ga i kao čoveka i kao fudbalera. Nadam se da ćemo dobro sarađivati na terenu.

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Falko biti veliko pojačanje.

- Verujem da će biti ogromno pojačanje za naš napad i tim Dejana Stankovića. Igrao je izvanrednu sezonu prošle godine u Seriji A i voleo bih da takve igre ponovi u Crvenoj zvezdi - rekao je Mrkela.

Autor: redportal.rs

#Transfer

#crvena zvezda

#falko

#pojačanje