Pevačica stavila tačku na priče koje kruže internetom

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko dana nalazi se u žiži javnosti zbog eksplicitnog video snimka, na kome se, navodno, ona nalazi. Edita je rešila da se oglasi i stavi tačku na priče da se na pomenutom privatnom snimku nalazi ona.

- Ej da... Nedavno se pojavio eksplicitan video od 20 sekundi, koji par dana kruži internetom, gde se polemiše da li sam ja na istom. Devojka podseća, ali ne liči. To traje danima. Čak su me i novinari zvali i najavili da će pustiti u etar - napisala je Edita na svom Instagram storija i dodala:

- U međuvremenu sam se bavila tim, i želela sam saznam ko stoji iza tog nedela i zašto se neko okomio na mene. Verujem da je to sastavni deo mog "posla", što me jako smara, i na svu sreću, uz pomoć pametnih ljudi, došli smo do osobe koja je poslala video, to sada nije bitno. Jako mi je žao što moram da pišem o ovome, ali dobijam poruke svakodnevno o videu sa kojim nemam apsolutno veze. Devojka je azijatkinja, i ceo video ima trajanje od 20 minuta... Nije lako boriti se sa ludim ljudima zadnjih dana, i godina.

Foto: Instagram.com/@ editaaradinovic

Ovom objavom pevačica je stavila tačku na priče o eksplicitnom snimku.

Podsetimo, pored ove teme, Edita se u medijima često pojavljuje i zbog svađe sa sestrom Indi, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Edita Aradinović

#eksplicitni sadržaj

#oglasila se

#video