Umesto glamurozne manekenke izabrao je prirodnu lepoticu iz Srbije

Srpski košarkaš Nikola Jokić skromni momak iz Sombora važi za najboljeg centra sveta. Već 6. sezonu Jokić igra u NBA ligi i može se reći da ove sezone igra košarku karijere!

Ono što Nikolu krasi je njegova skromnost i to što ga, nakon potpisivanja velikog ugovora za Denver Nagets, novac nije promenio, o čemu je pričao i njegov trener Majkl Malon. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Nikola Jokić nema nijednu društvenu mrežu, van terena živi normalnim, običnim životom daleko od medija, a nedavno se i oženio lepoticom Natalijom iz rodnog grada, sa kojom je u dugogodišnjoj vezi.

Ona se preselila u Ameriku zajedno sa Nikolom, tamo je završila fakultet, a slobodno vreme provodi tako što putuje i obilazi prirodu zajedno sa srpskim košarkašem. Oni dele ljubav prema konjima, pa je poznato da Jokić poseduje veliku ergelu konja u Somboru, a Natalija mu pomaže oko brige o životinjama. 

Evo kako Natalija izgleda:

Foto: Instagram.com/@nmacesic

Znajući da američki košarkaši uvek biraju intrigantne i poznate glumice i manekenke kao lepšu polovinu, Jokića nije poremetio zapadni način života, pa je kraj sebe zadržao ljubav iz detinjstva, devojku iz Srbije, koja zrači prirodnom lepotom.

Foto: Instagram.com/@nmacesic

Njih dvoje su se venčali u oktobru 2020. godine, u rodnog gradu Somboru, daleko od očiju medija. Ipak je jedan snimak završio na društvenim mrežama. U pitanju je prvi ples najboljeg centra sveta i njegove izabranice. Podsetimo se💑 :

View this post on Instagram

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

IZVOR: IG / @uncle.screw

Autor: redportal.rs

#NBA

#Nikola Jokic

#ljubav

#zena