Popularna pevačica otkrila kako postiže mačkasti izgled očiju pomoću mejkapa 💄

Popularna američka pevačica Selena Gomez za Jutjub kanal časopisa Vogue otkrila je tajnu svog blistavog i prirodnog tena i pokazala na koji način mejkapom postiže savršen mačkasti izgled očiju.

Pre svega Selena je otkrila da prvo temeljno očisti lice penom, nakon čega ga hidrira kremom za lice. Takođe, u okviru videa Selena je otkrila da do prošle godine nije toliko marila za negu lica, ali da se to sada promenilo, kada je shvatila koliko je pravilna nega lica bitna za njegov lep izgled, kako bez mejkapa, tako i sa.

Nakon hranljive kreme, Selena nanosi kremu za sunčanje, jer ima problem sa kožom. Mada, bez obzira da li smete na sunce ili ne, poželjno je da nanosite kremu sa zaštitnim faktorom tokom cele godine, jer UV zraci utiču na ubrzano starenje kože.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

IZVOR: IG / @selenagomez

Tečni puder i korektor Selena nanosi posebnim sunđerom za šminkanje, nakon čega koristi tečno rumenilo, koje takođe u kožu utapka sunđerom.

Kada je reč o senci, Selena je pokazala da koristi nekoliko boja i nanosi ih na kapak četkicom, kojom potom proizvod izblenda. Tajna mačkastih očiju leži u tome da senku stavite tako da ima blago izvučene ivice, dok ajlajner treba staviti od sredine oka, ne od korena (od nosa).

Na samom kraju pevačica je nanela maskaru, karmin i hajlajter, a detaljan postupak nege kože i mejkap tutorijal čeka vas u videu ispod:

IZVOR: IG / Vogue

Autor: redportal.rs

#bjuti

#mejkap

#rutina

#selena gomez

#ten

#trik