Popularni reper na Instagramu rešava studentske dugove svojim fanovima 😅

Jedan od Drejkovih obožavatelja slavi otpis studentskog duga, i na tome može da zahvali popularnom reperu.

Naime, sve je počelo kada je 25-godišnji reper iz Toronta po imenu "Bucks in da Cut", na Instagramu podelio video-snimak na kom izjavljuje:

Familijo, dobar početak u 2021. godini. Sećate li se novogodošinje odluke u 2020, koja je bila da ću uštedeti 2020 dolara na kraju te godine? Familijo, u 2021, nema više siromašnih ili bankrotiranih. Imam 500 dolara da započnem godinu, sad ću da izbrojim sve.

Baks je potom izbrojao 1.300 dolara koje je skupio tokom cele 2020. godine. Taj video-snimak je u utorak ripostovan od @6ixbuzztv, a onda je postao viralan. Među hiljadama komentara, našao se i jedan Drejkov koji je dao velikodušnu ponudu.

- Ej, kako ide PayPal ovog čoveka? Udvostručiću ovo što ima moj ortak Baks - napisao je Drejk.

Drejk je bio ozbiljan. U apdejtovanom video-snimku na Instagramu, Baks je otkrio da ne samo da je Drejk udvostručio njegov novac, već mu je otplatio i ceo studentski kredit.

- Ej familijo, slušajte, jedan jedini Drejk, familio, on je čovek koji poštuje svoju reč. Udvostručio je moj novac, i pored svega familijo? Ispričao sam mu za svoj studentski kredit i platio je moj dug, familijo. Moram još jednom da pomenem, on je najveće ime u gradu. Pokušavam da budem kao on jednog dana - rekao je u video-snimku Baks, pokazivajući prilično veliku gomilu gotovoine.

Foto: Printscreen /etcanada.com

Nažalost, Baksov Instagram je zaključan pa nismo uspeli da pronađemo video-snimak, što i možemo da razumemo jer se ipak hvalio velikom količinom novca 😅.

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Drejk

#Studentski kredit

#drake

#fan

#student