Upisan je još 1 dabl-dabl učinak

U novoj sezoni NBA lige srpski košarkaš Nikola Jokić beleži sjajne rezultate, dobija priznanja i obara rekorde!

Može se reći da srpski Džoker igra košarku života, imajući u vidu da je u dosadašnjih 19 odigranih utakmica postigao 19 dabl-dabl učinaka što dovoljno pokazuje u kakvoj formi je srpski košarkaš.

Iako Jokić ne prestaje da dominira i oduševljava ljubitelje košarke širom sveta, njegov klub Denver od početka sezone ne beleži baš dobre rezultate.

Nakon lošeg starta i čak 11. mesta na tabeli, Nagetsi su konačno dobro zaigrali i posle 18 utakmica i 5 povezanih pobeda, dospeli su na 4. mesto.

Niz dobrih rezultata prekinuli su današnjim porazom od San Antonija (119:109) i čak ni Jokićevih 35 poena, 10 skokova i 5 asistencija nije bilo dovoljno za pobedu.

IZVOR: TW / @nuggets

Ono što je bitno za Nikolu Jokića je da ukoliko u narednoj utakmici bude dvocifren u bar 2 kategorije, biće tek 2. igrač u istoriji koji je u prvih 20 utakmica imao 20 dabl-dablova.

Rekord drži Bil Volton sa 34 povezanih dabl-dabl učinaka još iz sezone 1976/1977. Nije isključeno da će Jokić uspeti i njega da nadmaši.

U četvrtak, 28. januara počelo je glasanje od strane navijača za igrače koji treba da budu učesnici NBA All Star. Više o tome kako možete glasati za Jokića pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Denver

#NBA

#Nikola Jokic