Sve što niste znali o tome kako je Džulija Roberts pristala da se pojavi u seriji Prijatelji

Pretpostavljamo da većina vas ovo zna, ali u seriji Prijatelji pojavile su se mnoge poznate holivudske face kao što su Bred Pit, Džordž Kluni, Žan-Klod Van Dam, Helen Hant, Čarli Šin, Robin Vilijams, Alek Boldvin i mnogi drugi. Zapravo, ova lista je dosta duga, pa ostavljamo LINK da se podsetite. 😂

Jedna od najzanimljivijih priča je zapravo o Džuliji Roberts i kako je pristala da se pojavi u Prijateljima.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

IZVOR: IG / @juliaroberts

Naime, Metju Peri kog svi znamo kao Čendlera, pitao je Džuliju da se pojavi u seriji, a njen uslov je bio da on napiše rad o kvantnoj fizici. Metju je napisao rad u roku od 24 časa i prosledio ga Džuliji preko faksa.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

IZVOR: IG / @mattyperry4

Ovo je bio samo početak onoga što je usledilo. Jedan od pisaca u seriji, Aleksa Džung izjavila je da su počeli da flertuju i da je Džulija stalno zapitkivala "Zašto bih izašla sa tobom?". Ona naglašava da iako njemu nije bila potrebna pomoć, pisci serije su mu pomogli da je osvoji. Kraj verovatno znate jer je Metju uspeo da šarmira Džuliju i ona se na kraju pojavila u epizodi The One After The Super Bowl, a flertovanje se nastavilo dok su snimali zajedničke scene.

IZVOR: YT / Crazy Caveman

Njih dvoje su nakon te epizode počeli da se zabavljaju, ali su nakon godinu dana 1996. godine odlučili da se raziđu.

Foto: Printscreen /burnbook.com.br

Foto: Printscreen Pinterest /Hatice Uzun

Možemo reći da Metju ima talenat za vrbovanje glumaca, s obzirom da je par godina kasnije na sličan način ubedio i Brusa Vilisa. Naime, tokom snimanja filma The Whole Nine Yards, Brus Vilis je mislio da će film biti kompletan promašaj, a Metju Peri je smatrao da će film imati ogroman uspeh, pa su se kladili. Razume se, Peri je tražio od Vilisa da se pojavi u Prijateljima ako dobije opkladu.

Kada je film izašao postao je hit i dostigao prvo mesto, Vilis je morao da se pojavi u seriji - i to bez ikakvog honorara. 😂

Autor: redportal.rs

#Džulija Roberts

#friends

#metju peri

#prijatelji