Da li je preterala sa operacijama? 🤔

Glumica Demi Mur na virtualnoj reviji Fendi u okviru Pariske nedelje mode pojavom je zaprepastila javnost. Demi (58) je nastupila kao manekenka, a ponela je crno svileno odelo sa širokim nogavicama otkrivenih ramena, upečatljive minđuše i crnu torbicu. Ono što je sve zaprepastilo je njeno lice. Ono izgleda kao da je izvršena neka upadljiva plastična operacija.

Bivša supruga Brusa Vilisa na svom Instagram nalogu objavila je isečak revije na kojoj je ona ponela kreaciju uz opis:

- Ispunjenje tinejdžerskog sna... Hvala vam @mrkimjones što ste otvorili emisiju @Fendi SS21 i čestitam na lepom i magičnom debiju!

Nasledivši Karla Lagerfelda kao umetnički direktor ženske odeće i visoke mode Kim Džons oduševio je sve svojom prvom kolekcijom visoke mode za Fendi i opravdao očekivanja očaravajućom kolekcijom. Pored Demi pistom su prošetale i Kejt Mos, Naomi Kembel i druge slavne manekenke.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

IZVOR: IG / demimoore

Međutim, pojava Demi Mur je pokrenula lavinu komentara i negativnih kritika zbog izgleda njenog lica. Mnogi su se pitali šta se desilo sa njenim licem i da li je to zloupotreba plastične hirurgije.

Na njenim skorijim forografijama na Instagramu mogu da se vide jako izražene bore u donjoj trećini lica. Ali izgleda da je za ovu priliku isprobala neku novu metodu zatezanja kože? 😑

View this post on Instagram

A post shared by Fendi (@fendi)

IZVOR: IG / fendi

Autor: redportal.rs

#Nedelja mode

#demi mur

#fendi

#pariz