Divna je za RED TV otkrila nešto više o svom poslu i Jutjub kanalu koji vodi već godinama

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se svakoga dana emituje na RED TV-u, imala je priliku da razgovara sa jednom od najpoznatijih tekstopisaca na domaćoj javnoj sceni Divnom Milovanović. Divna je kroz intervju otkrila koja pesma ju je "proslavila", koja pesma je završila u rukama druge pevačice, a ne onoj kojoj je namenjena, a rekla je nešto više i o svom Jutjub kanalu.

Pre svega, Divna je sa gledaocima emisije Whatzuuuup podelila da se pisanjem tekstova bavi oko 10 godina, dok je pesma koja ju je proslavila bila Ona je moja, koju je uradila za pevača Dejana Matića. 🎶

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Pored Dejana, Divna je pisala pesme Milici Pavlović, Dženanu Lončareviću, Darku Laziću, Seki Aleksić i mnogim drugima. Prilikom razgovora, Divna je pomenula pesmu Zauvek ti pripadam, koju je prvobitno napisala za Aleksandru Prijović, ali je ona igrom slučaja završila u rukama Andreane Čekić. 😮

IZVOR: YT / Andreana Čekić Official Channel

Pored pisanja tekstova, Divna redovno snima i za svoj Jutjub kanal, na kom se mogu pronaći razne teme, ali kako kaže, najviše se gledaju oni videi u kojima govori o muško-ženskim odnosima.

IZVOR: YT / Divna Milovanović

Divna se već izvesno vreme druži sa pevačicom Kijom Kockar, a kako kaže, Kijina želja je da joj uradi pesmu nalik na Demantujem, koju je napisala za Milicu Pavlović.

Ostatak intervjua sa Divnom Milovanović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#divna milovanović

#emisija

#pesma

#redtv

#whatzuuuup

#zauvek ti pripadam