Nije se nadala ovakvom ishodu ljubomorne epizode

Policija u meksičkom gradu Sonora je ovih dana imala neobičan slučaj, budući da su morali hitno da reaguju kada su ih uspaničene komšije pozvale, nakon što su čuli galamu, svađu i vriske iz obližnjeg stana. Ispostavilo se da se radilo o slučaju nasilja u porodici, međutim, ovaj slučaj je bio nešto drugačiji od ostalih.

Po dolasku u stan, policija je zatekla Huana N. koji je ležao krvav u ranama budući da ga je po svemu sudeći njegova supruga Leonora R. izbola po rukama i nogama. Iako se činilo da se radi o još jednom slučaju zločina iz strasti, slučaj je dobio neočekivani obrt kada je pažljivije ispitan.

Ispostavilo se da je Leonora u telefonu svog supruga pronašla fotografije gde je on vodio ljubav sa dosta mlađom ženom, što ju je dovelo u stanje psihičkog rastrojstva pod kojim je i započela svađu tokom koje mu je nanela više rana nožem. Problem je što nažalost nije na vreme shvatila da je na fotografijama bila zapravo ona, ali pre dosta godina, kada je bila mlađa, mršavija i sa dosta više šminke. 😲

Huan je policiji rekao da je fotografije našao na njenom starom imejlu, pa da je rešio da ih prebaci na svoj telefon. Nažalost, očigledno nije mogao da pretpostavi da mu supruga neće prepoznati sebe.

Huan je odveden u bolnicu, ali se veruje da će se potpuno oporaviti, dok je protiv Leonore podignuta optužnica zbog nasilja u porodici i napada, ali nadamo se da će se sve lepo završiti za ovo dvoje. Ili je možda je ovo još jedan slučaj koji pokazuje da prošlost treba ostaviti iza nas, čak i kad je najlepša?

Autor: redportal.rs

#fotografija

#mlađa žena

#žena izbola muža