Pevačica emotivnom porukom pokazala koliko joj nedostaju sinovi

Pevačica Tanja Savić je već duži vremenski period bez svojih sinova Maksima i Đrorđa, koje je suprug Dušan bez dozvole odveo u Ameriku, otkada ih pevačica nije videla.

Tanja Savić je već preduzela sve mere kako bi svoju decu vratila u Srbiju, a dok se to ne desi može samo da čeka i misli na njih.

Svojom novom objavom na Instagramu, pevačica je rastužila one koji je prate, jer je uz fotografiju sinova podelila kako se trenutno oseća i kroz šta prolazi:

- Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Gold Coast. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju, ali se niko nije javio. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava... da budemo jači... da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce... i da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih... Neka im Bog sudi... On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto... Jer... ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa... ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Ali me uhvati neka tuga.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

IZVOR: IG / @tanja_savic_private

Pevačica je nedavno održala humanitarni koncert i na taj način pomogla Bojanu da skupi deo neophodnih novčanih sredstava za svoje lečenje. Više o tome možete čitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Tanja Savić

#emotivna poruka

#koncert

#sinovi