Izgleda da poznati kuvar ne voli savete sa strane

Poznati britanski kuvar Gordon Remzi, koji je stekao svetsku slavu preko televizijskih emisija posvećenih kuvanju (izreka I 'm an idiot sandwich će verovatno ostati večno aktuelna) ovih dana se na neuobičajen način ismejao veganskoj aktiviskinji Karen Dajkmajer, koja mu se obratila preko mreže TikTok.

IZVOR: YT / The Late Late Show with James Corden

Naime, ova poznata veganka, inače na TikToku poznata pod imenom @thatveganteacher mu se obratila preko pesme koju je izvela svirajući ukulele, koja glasi sledeće:

"Jedenje životinja je pogrešno,Gordone Remzi,Lovljenje životinja je pogrešno,Gordone Remzi,Podeli ovu pesmu,a ako me nazoveš krofnom (glupačom) to je u redu,sve dok si vegan,od sad pa na dalje."

Gordon je brzo poslao odgovor koji je nasmejao mnoge. On je na početku snimka dok je slušao ovu pesmicu jeo zelenu salatu, ne propustivši priliku da Karen nazove krofnom, da bi na kraju zgrabio ogroman burger sa goveđim mesom.

Izgleda da stvari nisu prošle baš onako kako je Karen zamislila, ali je zato Gordon nasmejao mnoge. Inače, ovaj rođeni Škotlanđanin je krajem prošle godine snimio emisiju u postojbini Deda Mraza, Laplandu u Finskoj, zajedno sa još dva poznata kuvara, gde je još jednom pokazao svoje umeće u kuhinji.

Kada je u pitanju ovaj video u kom pokazuje kako se treba odnositi prema veganstvu, možete ga pogledati klikom OVDE.

Autor: redportal.rs

#Burger

#gordon remzi

#hamburger

#vegan

#veganstvo