Nikad nije kasno 💕

U toku januara u sali Opštine Bar obavljeno je i zakazano ukupno 12 venčanja, kazala je u razgovoru za https://portalbar.me/ matičarka Tatjana Kovačević. Kako ovaj portal saznaje, najstariji mladoženja, koji se venčao ovog meseca, imao je 92 godine. 😎

Pandemija koronavirusa, koja je obeležila godinu za nama nije znatno uticala na broj sklopljenih brakova. Tako je, prema podacima koje nam je dostavila Kovačević, tokom prošle, 2020. godine obavljeno 160 venčanja zakazanih u prostorijama Opštine Bar, dok su godinu ranije sklopljena 182 braka.

Opština Bar ima i pet mesnih kancelarija koja obavljaju vjenčanja, pa su tri braka sklopljena i u mesnoj zajednici Virpazar, kao i godinu ranije.

U mesnoj zajednici Ostros poslednje dve godine nije bilo sklopljenih brakova, dok su u MZ Šestani u 2019. godini tri para rekla "da", a prošle godine nijedan. 😐

Takođe, u MZ Pečurice je prošle godine obavljeno 5 venčanja, a godinu ranije 14.

Podatke o broju zasnovanih brakova u Sutomoru ovaj portal nije uspeo da dobije.

- Kod nas je obavljeno 160 venčanja u 2020. godini, od toga 9 u restoranima, a 151 u prostorijama Opštine. Opština Bar ima i pet mesnih kancelarija koje takođe obavljaju venčanja - kazala je Kovačević.

pročitajte još

DEKA IGRA NA ULICI

Autor: Portal Bar / redportal.rs

#Crna Gora

#Deka i baka

#Nikad nije kasno

#bar

#venčanje